2 Şubat 2011 Çarşamba

İlk Gece Pozisyonları

Evliliklerin Düğünden Sonra Belkide En Heyacanlı zamanı İlk gecedir. İlk Gece Erkek olsun Kadın olsun aşırı bir heyecan olur. Her nekadar kimileri ben rahatım desede o sözün koca bir yalan olduğunu kendisi iyi bilir. Çünkü kadında ilk gece Çok acırmı korkusu Erkekte ise acaba başarısız olurmuyum korkusu egemendir. Çok uzman olmasada hiç acemi olmayan ben size şunu söylüyorum O gece rahat olun ve birleşmeden önce uzun uzun koklaşın.Neyse çok konuşmada konuya geç diyenler için buyrun konu.
İLK GECE POZİSYONLARI
OTURURKEN
Bu pozisyon, sadece yavaş seks için uygundur. Şekil olarak erkek ya iskemlede oturur ya da yerde bağdaş kurarak oturur. Kadın da erkeğin üstüne oturur. Bu pozisyon eşlerin birbirlerini okşaması, birbirlerine sarılması ve yakın ten temas halinde omları için en ideal şekildir.
ERKEK ÜSTE
Bu pozisyon şekli klasik bir pozisyon olmakla beraber seks sırasında en çok tercih edilen pozisyon türüdür. Şekil olarak erkeğin üste kadının da altta olduğu pozisyon biçimidir. Bu pozisyon şekli çok eski olduğundan biraz eleştirilmektedir Ancak bu yöntem o kadar da kötü değildir. Kuvvet almak, sevgilinizle yakın temasta olmak ve hamile kalmak isteyenler için, bu pozisyon idealdir.
KADIN ÜSTE
Bu pozisyon en çok tercih edilen bir pozisyondur. Nedeni ise seks hızının kadının kontrolü altında olması, aynı zaman da kadının kendini özgür ve rahat hissetmesi sağlamasıdır. Bu pozisyon şekli kadının üste erkeğin altta olduğu pozisyon türüdür. Bu pozisyonun kendine özgü birkaç şekli bulunmaktadır. Kadının her iki diziyle erkeğin kalçasını sarabilir. Penisi içine aldıktan sonra ya dizlerinin üzerinde sekse devam eder ya da bacaklarını uzatarak devam edebilir. Aynı zamanda erkeğin üstünde dimdik oturarak da ilişkiye devam edebilir. Bu pozisyon erkek için de oldukça uyarıcıdır ve erkeğe kadının göğüslerini okşama imkânı verir. Bazen bu pozisyonda kadın erkeğe sırtını dönerek erkeğin üstünde olabilir.
AYAKTAYKEN
Genellikle biz de hızlı sek yapma izlenimi vermektedir. Aynı zamanda bu pozisyon acele, gizli ve rahatsız koşullarda uygulanmaktadır. Aslında güzel fakat zor bir pozisyondur. Penisin vajinaya girmesi sıkıntılı olabilir. Genelde kadınların boyları kısa olduğundan kadının ya merdiven basamağında ya da duvardan destek alması ile bu pozisyonda başarı elde edilebilinir.
YAN YANA
Bu pozisyon da oldukça keyifli bir pozisyon türüdür. Şekil olarak Bacakların makas gibi birbirine geçmesi diyebiliriz. Bu pozisyonun en güzel tarafı eşler in ağırlıklarını birbirlerine vermek zorunda kalmamaları ve rahatlıkla birbirlerine sarılabilmeleridir. Ancak bunun yanı sıra bazı eşler yeterli uyarı olanağı vermediğini düşünerek bu pozisyonu elverişsiz bulmaktadır.
Arkadan
Aslında bu pozisyon pek çok eş tarafından tercih edilmemekte ve eşler bu pozisyonu faklı yorumlaya bilmektedir. Sebebi de hem duygusallıktan yoksun, hem de “erkek egemenliğini” gösteren bir pozisyon görünümünde olmasıdır. Bu pozisyonda kadın dizlerinin üzerinde durmakta erkek de arkadan penisiyle vajinaya girmektedir.
Konu içerisinde bunlarda var:ilk gece gerdek gecesi ,gerdek gecesi ne yapılır ,gerdekgecesi ,gerdek giyim ,gerdek gecesi pozisyonları ,gerdek gecesinde neler yapılır ,i,ilk gece pozisyonları ,gerdek gecesi neler yapılır ,gerdek gecesı ,gerdek ,ilk gece ,gerdek gecesi ve ilk gece pozisyonlari ,ilk gece gerdek gecesi pozisyonları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder